1 februari 2004 

Na een hele tijd weer een update.Er is tuurlijk weer veel gebeurd! Mijn gehoor in mijn rechteroor was weg, dat was ongeveer 3 jaar doof en nu komt het weer langzaam terug.
Ik had een spitsvoet links en na 1 week is mijn been weer normaal(dat wil zeggen dat ik nu een soepel heb. En ik was slechtziend en langzaam aan is mijn zicht weer verbeterd tot wat het was. Dus alles wat door de hersenvlies ontsteking was veroorzaakt is door de balanstherapie op zijn plek gekomen.Alleen kan ik niet vliegen, zou je haast gaan denken.
Dus het blindelings doen wat de dokter zegt doe ik nooit meer. Ook merk ik dat geloven in jezelf ,je heel ver kan brengen, en met de juiste handvatten kom je een heel end. En last en niet least, ik ben begonnen om het eten te oefenen. Ik eet alles gemalen en maak er een gigantische bende van. Genieten vooral van brood met Duopenottie. 
Ook moet ik nog toevoegen dat ik niet meer de hele dag zit te computeren, eenvoudig om de reden dat ik stilletjes aan mijn huishouden weer bestier, dus ook de was en dergelijke. Alleen gaat alles niet zo snel meer als vroeger, ik moet eerst goed over nadenken wat ik wil doen en even vlug vlug is er niet bij. Vaak wil mijn hoofd sneller als de rest, en ik ben tijden kwijt maar krijg het toch voor elkaar. MOET JE ES VOORSTELLEN HOE DAT VOELT OM ZELF WEER DINGEN TE KUNNEN DOEN.

Groetjes Marjan